lauantai 25. kesäkuuta 2011

Kilke

nyt aaaevan ihana aihe(:<3 kilke!
ja tämän videon otin youtubesta.
Siitä näkyy se mahtava meininki!!!! eieiei ei mikäään konserttikaan oisi tuota voittanuut!!!
eli kilke oli 28.7-5.8(:<3
Ekana mieleeni jää se kun saavuimme bussilla keskelle mettää ja katselin ympärilleni enkä tuntenut ketään.. enkä kyllä uskonut että olisin tutustunutkaan keneenkään, mutta toisin kävi(:
Monta tuntia tehtiin savua, joka tulisi olemaan yksi kilkkeen suurimmista yhteen metsäplänttiin tuli yli 100 ihmistä ja vaikka se tuntui paljolta ei se vielä sitä ollut.. meinaa ku näki koko kilkkeen avajaisilla voi sitä näkyä!!!<3  se kymmenentuhatta oli niin suuri määrä..
Tuntui ettei urakkaa saatu loppumaan kun savu oli vielä niin kesken, mutta sitten tuli "pelastajat" oliko se 4 tanskalaista ja oi eetttäää hyvi meni kaikki tuntui käyvän nopeemmin(:  sitten jaettiin ryhmät..
En eka pitänyt ryhästäni koska en tuntenut ketään, kun taas muilla oli ollut tuttuja.. Kysyin Einiltä saisinko mennä kavereitteni kansssa samaan telttaan siitä huolimatta nukkumaan(: ja onneksi sain tai ei sitä ois voinu tietää miten kivaa ois ollu joidenkin muiden kanssa(:
juu u enny silti kirjoita tähän koko kilkettä, iha hyvä vaa nii.. jokkut asiat saa pysyy aina täälä (: mun päässä(:! Mut sanon vaa voi että yks asia mikä mulle tulee mielee ku sanooo kilke(: se tunnnelma ja mun nukkuma paikka.. nukuin menaa 9 yötä kuopassa joka oli täynnä kantoja:D:D ja kun kotiin "pääsi" niin voi että sitä sänkyä ja kunnon suihkua!! aijhh!! 
Jotkut mun kavereista on edellee outoja kilkkee suhtee ja sanoo vaa.. seny oli vaa yks leiri iha sama.. mutta asia ei oo oikeesti nii!!!! ne vaa ei voi tajuta sitä..
Ehkä eniten mua vielä mietityttää onnettomuus mikä tapahtui eräälle tytölle.. Hän oli tehny jotai kai retkikeittimellä ja syttynyt palamaan.. toivottavasti hän on jo nyt kunnossa..
Kun pitäis miettiä  mitä sain kätee kilkkeeltä niin sain kourallisen ystäviä, ja katson maailmaa enemmän positiivisesti..:) 
Olitko sinä kilkkeellä? ja oliko sinusta vain turha leiri, tuskimpa;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vieraita(: